sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke
Öntapadó matrica: Ofszet vagy digitális nyomtatással, szitanyomással is készülhet.

FELHASZNÁLÁS

IPARI FELHASZNÁLÁS

Termékemblémázás
A fogyasztók igényeinek követésére nem csak a gyártási technológiák de a termékek design-ja is folyamatosan megújul. Az arculat megjelenítésének kiváló eszköze a termékemblémázás. Az egyszerű feliratozástól a különleges 3 dimenziós emblémákig számtalan mód kínálkozik a termék megjelölésére, díszítésére. Néhány példa, ahol már sikerrel használják: háztartási kisgépek, műszaki cikkek, autók, számítógépek, élelmiszer címkék..

Biztonsági jelölés
Ipari berendezések vagy nagy szériában gyártott fogyasztási cikkek jelölését másolás, vagy illetéktelen felhasználás elleni biztonsági védelmét szolgálják a különböző típusú és védelmi szintet nyújtó biztonsági matricák. Az egyszerű sorszámozott változattól az eltávolíthatatlan, akár hologramos matricákig számtalan megoldást kínálunk.

Csomagolóanyag gyártás
A feldolgozóipar számára termékeik továbbértékesítéséhez általában elengedhetetlen a megfelelő csomagolás. A termék fizikai védelmén túl hasznos felületet nyújthat alapvető információk feltűntetésére.

KERESKEDELMI VAGY MARKETING CÉLÚ FELHASZNÁLÁS

Termék utóemblémázása
Forgalmazók, szolgáltatók körében népszerű megoldás a termék utóemblémázása. Segítségével a standard termékek a cégarculatnak megfelelő megjelenést kapnak az értékesítés támogatásaként, vagy szervizigények esetén a könnyű elérhetőség érdekében.

Biztonsági jelölés
Főként a kereskedelemben használják előszeretettel a termékek biztonsági védelmét, amelynek hasznos elemei lehetnek a különböző típusú és védelmi szintet nyújtó biztonsági matricák. Az egyszerű sorszámozott változattól az eltávolíthatatlan vagy hologramos matricákig számtalan megoldást kínálunk.

Reklámtárgy
A speciális emblémák segítségével klasszikus reklámajándéktárgyak tehetők egyedivé, vagy önmagukban szerepelhetnek promóciós akciók kiegészítőjeként.

Csomagolóanyag gyártás
Közvetlenül kereskedelmi forgalomba kerülő termékek esetén a csomagolás kiemelt szerepet játszik a termék felismerhetőségének növelésében, beazonosíthatóságában, így fontos marketing eszköz.