more spring group members
sticker,label sticker,label sticker,label sticker,label sticker,label,matrica,cimke
Öntapadó matrica: Ofszet vagy digitális nyomtatással, szitanyomással is készülhet.

STIPACK CIMKEGYÁR

Cégünk 1993 óta keresi az emblémázás és egyedi csomagolóanyag gyártás új, figyelemfelkeltő, praktikus és költséghatékony megoldásait. A Spring Group-hoz tartozó Stipack Címkegyár termékei segítségére lehetnek márkaneve megerősítésében vagy megújításában, értékesítési eredményei növelésében az ipar, kereskedelem és a marketing területén egyaránt.

Az általunk használt technológiák és alapanyagok lehetővé teszik az ipari emblémázáshoz szükséges, nagy precizitású sorozatgyártást igénylő termékek mellett a kis szériás, különleges nyomdatechnikai megoldásokat igénylő anyagok kivitelezését is. Nagy gyártókapacitásunk, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink és alvállalkozóink segítségével megtaláljuk a megoldást, hogy elképzeléseit a legjobb minőségben a legrövidebb határidővel valósítsuk meg.

Állandó megbízható minőség megtartása érdekében minden munkafolyamatunkat az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szabályozza. Felhasznált alapanyagaink a legszigorúbb Európai Uniós előírásoknak is megfelelnek.

Nevünk a stickering és a packaging szavak összevonásából alakult hangsúlyozva az egyéni emblémázásban és csomagolásban rejlő lehetőségeket.

ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK HA:
• változtatni szeretne terméke arculatán,
• megújult külsővel akar felruházni egy termékcsaládot,
• új termékkel szeretne megjelenni a piacon, melynek formatervezett csomagolást képzelt el magas minőségű, elegáns kivitelben,
• különleges design-elemként emblémával, különleges felirattal díszítené termékét,
• nagy értékű termékét magas biztonsági védelmet nyújtó matricával kívánja ellátni.

Kérésére az Önök által meghatározott méretben és alakban mintát készítünk a tervezett emblémáról, vagy igény szerint a tervezésben is segítünk.