sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke sticker,label,matrica,cimke
Öntapadó matrica: Ofszet vagy digitális nyomtatással, szitanyomással is készülhet.

VINO-LOK embléma

Vino-Lok rendszer újraértelmezte a tradíciót a különleges italok csomagolásában. A speciális üvegdugó nemcsak 100 %-ig természetes, élelmiszerbarát, de lehetőséget teremt arra is, hogy egy egyszerű használati tárgyból különleges emlék, gyűjthető ajándéktárgy legyen.

Az üvegdugó eredeti állapotában jelzés nélküli. Funkcionálisan tökéletesen megfelel céljának, de marketing szempontból értékes felülete kihasználatlan marad. A kupak tetejének kialakítása ideális felületet biztosít egyedi feliratok elhelyezésére. Feltüntethető rajta a borászat logója, a bor típusa, évjárata, de akár speciális információk is.

A feliratozás különböző típusai jól kihangsúlyozzák a minőségi besorolást, az egyszerű, néhány színt használó felirattól a tökéletes színminőséget visszaadó fotóminőségű nyomtatásig. Az eredet védelmét szolgálja és az ital ritkaságát hangsúlyozza a sorszámozott és akár hologramos kivitelben is.

vino-lok embléma   vino-lok embléma